Flotte resultater ved landsmesterskaberne for U13 og U15

Hvidovre var med helt fremme i de afgørende kampe ved landsmesterskaberne 2015 for U13.2 og U15.2

I weekenden blev der afholdt landsmesterskab for U13.2 i Aalborg og U15.2 i Gentofte/Gladsaxe og Hvidovre var med helt fremme i de afgørende kampe.

U15.2 kvalificerede sig til finalen ved at vinde samtlige kampe i puljen og en meget spændende semifinalekamp mod Vojens. Herefter var Hvidovre klar til en finale mod Herning. Et hold som vi også havde mødt i de indledende puljekampe. Så med en sejr fra de indledende kampe og høj kampgejst var Hvidovre klar til finalen. Hvidovre startede godt ud og fik bragt sig foran med 1-0. Herefter fortsatte Hvidovre med at ligge et højt pres på modstanderen og vi havde rigtigt mange chancer/skud på mål. Uheldigvis for Hvidovre spillede Hernings målmand en fantastisk kamp og ind ville pucken bare ikke. I stedet blev det Herning som i slutminutterne fik hevet en sejr hjem. Et ærgerligt resultat, men trods alt spillede Hvidovre en flot turnering og stort tillykke med sølvmedaljen!

I Ålborg var U13-holdet ligeledes med i finalerunden, hvor de 5 bedst placerede hold i grundspillet spillede alle-mod-alle. Her var Hvidovre-spillerne tæt på en 3. plads, men endte efter et hårdt program med en 5. plads.

Hvidovre og Herning var forøvrigt de eneste hold der var med i finalerunderne i begge turneringer.

Skriv et svar