Formandsskifte i Hvidovre Ishockey Klub

Bestyrelsen ser med stor tilfredshed på, at HvIK er en klub i en rivende udvikling. I løbet af de seneste par år er medlemstallet steget, vores udøvere stortrives og økonomien er stabiliseret. Også på det sportslige område har klubben vist stor fremgang – noget der også bliver bemærket rundt omkring i landet. Således ligger HvIK i den forgangne sæson i top 7 for alle de årgange, som spiller med om DM. Af flotte resultater kan nævnes DM-guld til damerne og DM-bronze for U13. En væsentlig faktor i forhold til de flotte resultater er helt sikkert, at vi har haft succes med at opbygge en rigtig god træningskultur i klubben.

Det målrettede arbejde med at opbygge en træningskultur fortsættes under vores slogan: “HvIK – fordi vi elsker at træne”. Vores ambition er blandt andet, at vores udøvere skal ligge helt i top, når de testes fysisk på diverse ungdomslandshold.

Et fokuspunkt for den kommende sæson er desuden rekruttering af nye medlemmer, som er af vital betydning for klubbens fremtidige succes.

Klubbens mangeårige formand Bent Axel Andersen har valgt at træde af, og på klubbens ordinære generalforsamling d. 16. april blev tidligere næstformand Jesper Bønløkke valgt som klubbens nye formand.

Der skal lyde en kæmpe stor tak til Bent for en enorm indsats for klubben i flere omgange, og vi er enormt glade for, at Bent Axel Andersen har indvilget i, at vi i bestyrelsen kan trække på hans viden og erfaring, i de opgaver, hvor det fremadrettet giver mening.

På generalforsamlingen blev kasserer Torben Jørgensen genvalgt og Peter Thomsen stillede op og blev valgt.

Hvidovre Ishockey klubs bestyrelse ser efter generalforsamlingen således ud:

Jesper Bønløkke (formand)
Torben Jørgensen (kasserer)
Martin Albeck
Jesper Andersen
Peter Thomsen

Skriv et svar