Hjælp til VM

Der er ikke længe til alverdens ishockeystjerner sætter kurs mod Danmark for at deltage i historiens største sportsbegivenhed i Danmark – Ishockey VM 2018.

Hvidovre Ishockey Klub har indgået samarbejde med VM 2018 om to praktiske opgaver.

Opgave før og efter VM

Hjælp med at opsætte ishockeybanen og støt klubbens kvindehold.

Før og efter VM har klubbens kvindehold fået en vigtig opgave, nemlig at hjælpe med at bygge selve isbanen. Før VM er der tale om 6 hektiske dage, hvor skiftende hold skal arbejde i døgndrift – der er vagter både formiddag, eftermiddag og nat og du kan selv vælge, hvad der passer bedst ind i din hverdag. Og efter VM skal det hele pilles ned igen i løbet af 4 dage, så Royal Arena igen kan huse koncerter etc.

Læs mere og tilmeld dig her

Opgave under VM

Hjælp under VM og vær med i det fantastiske fællesskab som frivillig

Hvidovre Ishockeyklub har indgået et foreningsssamarbejde med arrangøren af Ishockey VM 2018 om udvalgte opgaver under afviklingen af verdensmesterskabet i Ishockey i København. Det betyder bl.a., at HvIK fra den 2. maj og frem til og med finalen den 20. maj bidrager med medhjælpere under kampene til at anvise pladser og stå vagt ved kontorer/områder m.m.

Når man hjælper til ved kampene, indgår man i frivilligteamet til VM og får bl.a. frivilligbeklædning og forplejning. Desuden kan man opholde sig i frivilligloungen med tilhørende storskærm og anden underholdning og socialt samvær.

Læs mere og tilmeld dig her

Skriv et svar