Livestream fra Hvidovre

Hvidovre Ishockey Klub har i efterhånden mange år sendt live fra både kampe i 1. division samt kampe fra den bedste kvinderække, DamEttan og EWHL.
Siden marts 2017 har Hvidovre Ishockey Klub haft et samarbejde med Zibrasport. Vi har brugt deres platform til vores udsendelser og har nydt godt af deres store ekspertise. Dette samarbejde har vi været rigtig glade for.

Zibrasport har givet mange forskellige sportsgrene, især sportsgrene, som ikke får så meget sendetid på landsdækkende tv, mulighed for at komme ud til et større publikum. Zibrasport vil dog pr. 1. november koncentrere sig om heste- og motorsport. Vi vil gerne benytte denne lejlighed til at sige tusind tak for det gode samarbejde til Zibrasport!
Da vores livestreams er meget populære, og hvis vi skal sige det selv, af høj kvalitet, har bestyrelsen besluttet at fortsætte med at sende live. Vi flytter vores aktiviteter til Vimeo, hvor man skulle kunne opnå den samme gode kvalitet som hos Zibrasport.

Zibrasport har stillet deres streamingserver gratis til rådighed for klubben mens løsningen hos Vimeo er forbundet med en del udgifter. Vi er derfor på jagt efter en eller flere livestream-partnere, som kan hjælpe os videre. Det kan I læse mere om her.

Allerede på fredag når klubbens 1. Divisionshold spiller kamp mod Herning åbner vi for den nye løsning fra Vimeo. Vi håber at mange har lyst til at kigge med.
Den nye adresse, som de kampe der bliver streamet kan ses på er hvik.dk/live