Målmandstræning i HvIK

Som det nok allerede er de fleste bekendt, er Klaus Svan stoppet som målmandstræner i HvIK efter eget ønske. Vi takker Klaus for hans trofaste indsats gennem mange sæsoner.

I stedet for at finde en umiddelbar erstatning for Klaus, har vi valgt at ændre på hele målmandstrænings-setuppet i denne sæson.
Vi har valgt at søge andre veje, end den obligatoriske ugentlige træning, og vi har søgt efter ekstern ekspertise i absolut topklasse.

Det har været vigtigt for os, at finde frem til en model, hvor vi naturligvis udvikler vores målmænd, men i ligeså høj grad en model, som udvikler vores trænere, som dagligt arbejder med vores målmænd.

Vi er enormt stolte af, at vi nu kan præsentere vores nye setup for målmænd og trænere.
Vi afholder i denne sæson 3 seminarer for vores målmænd og trænere.

Første seminar:  fredag d. 28/9 til søndag d. 30/9
Andet seminar:  fredag d. 7/12 til søndag d. 9/12 og
Tredje seminar: fredag d. 1/2 til søndag 3/2.

Vi har indgået en aftale med Stefan Lunner omkring afholdelse at disse 3 seminarer. Kort kan det siges om Stefan Lunner, at han udover at være et fantastisk menneske, er en absolut ekspert på området omkring målmandsspillet.

Stefans meritter kan ses her

Programmet for weekenden vil blive lagt op på hjemmesiden senest i starten af næste uge.
Den ugentlige torsdagstræning er i første omgang fjernet fra isplanen. Når vi har afholdt første seminar, vil der igen blive lagt målmandstræning ind om torsdagen. Mere om det senere.

Skriv et svar