Ny skøjtetræner

I Hvidovre Ishockey klub er vi rigtig glade for at kunne byde velkommen  til Camilla Seest Michaelevich, som ny skøjtetræner. Camilla skal indtil videre koncentrere sig om skøjteløbet hos U11 og U13.

Camilla skal helt grundlæggende være med til at gøre vores medlemmer til bedre skøjteløbere.

Som Camilla siger:

Mange kan bevægelserne, men desværre ser jeg også for manges vedkommende at forståelse og eksekvering at korrekt teknik er meget mangelfuld. Og det er det vi skal have lært. At teknik/udførelse og en forståelse af skøjteløbs betydning som værktøj for ishockeyspilleren. En ting jeg lagde hurtig mærke til var tilgangen til skøjtetræningen; jeg kunne rigtig godt tænke mig at rykke på disciplinen i forhold til, hvordan man gebærder sig under træningen og får et forhold til og fornemmelse af eget ansvar for egen udvikling”.

Camilla har selv løbet på skøjter siden hun var 3 år gammel. Hun startede til  kunstskøjteløb da hun var 3 år og fortsatte indtil hun var 15 år og har deltaget i både SM og DM. Da Camilla var 14 begyndte hun at spille ishockey – det første år spillede hun altså både ishockey og løb kunstskøjteløb, men som 15-årig koncentrerede hun sig om ishockey. Hun har vundet flere SM- og DM-titler for Herlev. Da hun var 17 kom hun ind i landsholdstruppen og bed sig fast indtil hun fik sin søn i 2001.

Som Camilla siger: “Jeg kommer fra en hockeyfamilie og hockey har fyldt meget, men det er der liv jeg kender og holder af. Jeg er rigtig glad for at undervise i skøjteteknik og for at nævne nogle af mine tidligere elever som folk I HVIK nok kender kan jeg nævne C. Elmose og Sean Michalevich.”

camilla_seest

Skriv et svar