Ny skudhal klar

11196294_1070130049667011_1856437644562294992_n

Så lykkedes det at få en skudhal til HvIK. Fra og med uge 19 er skudhallen klar til at blive taget i brug. Dermed har klubben taget endnu et stort skridt ift. at give trænere og spillere de optimale træningsforhold for den kommende sæson. ”Sportsligt set, giver faciliteterne os mulighed for at forbedre spillernes tekniske færdigheder på pasninger, driblinger og skud. Det er et fantastisk supplement til sommerens øvrige træningsaktiviteter” udtaler talentudviklingschef Jesper Andersen. Skudhallen indeholder 4 skudstationer, hvor der kan trænes skud helt fra blue-line og derudover er der etableret et par træningsøer. Alle ”træningsstationer” er beklædt med stødabsorberende gulvbelægning.

Klubben vil rette en stor tak til følgende virksomheder og privatpersoner for den økonomiske hjælp til etableringen af skudhallen:

Falcke Ejendom’s Service v. Klaus Falck
IMS (Integreret Miljø Service) v. Henrik Thomsen
U13-holdet, årgang 2002/2003
Glarmester Gurskov v Steen Andersen
KBR / Kleisdorff Bogføring og Regnskab v. Marlene Kleisdorff
Mogens Christensen
Bjarke Glashoff
Peter Thomsen
Fam. Planteig
Lonnie & Per Egholt
Fam. Albeck
Charlotte Sindlev

Desuden vil klubben også rette en STOR TAK til Boldklubben Skjold for lån af deres stødabsorberende gulv samt til Hvidovre Kommune som har accepteret, at HvIK også kan anvende de gode faciliteter henover sommeren.

Skriv et svar