Nyt samarbejde om ishockeylinje

banner

Nyt ambitiøst talent- og eliteprojekt i samarbejde mellem Brøndby Idrætsefterskole og Hvidovre Ishockey Klub

Fra skolesæsonen 2017/2018 starter Brøndby Idrætsefterskole et nyt ambitiøst talent- og eliteprojekt for drenge- og pigespillere i 9. og 10. klasse, i samarbejde med Hvidovre Ishockey Klub.

Dansk Ishockey er i en meget positiv udvikling og Hvidovre Ishockey Klub tager nu sammen med Brøndby Idrætsefterskole endnu et markant skridt ift. spillernes udvikling – nu også udenfor isen! Kravene til den enkelte vil være høje, både hvad angår det ishockeymæssige, den øvrige træning og ikke mindst i det daglige liv på skolen, herunder det skolemæssige.

”Baggrunden for det nye samarbejde er baseret på et tydeligt sammenfald i Brøndby Idrætsefterskoles og Hvidovre Ishockey Klubs respektive værdisæt, som der arbejdes målrettet efter i forvejen. Begge parter ønsker i fællesskab at styrke udviklingsmulighederne for ishockeyspillere, som i forvejen er topmotiverede, engagerede og udviser viljen til at udvikle sig endnu mere. Ikke kun som ishockeyspiller – men også som menneske!” udtaler formand Jesper Bønløkke fra Hvidovre Ishockey Klub.

Martin Lund, viceforstander på Brøndby Idrætsefterskole udtaler:
”For os er det afgørende, at arbejdet med og udviklingen af det hele menneske, står centralt i udviklingen af den enkelte unges talent. Ishockey er en sport, der passer perfekt til vores i forvejen fantastiske udbud af sportslinjer og vi glæder os over at have fundet en så dedikeret og ambitiøs samarbejdspartner som HvIK, der deler vores syn på talentudvikling”.

Eleverne på ishockeylinjen kommer til at have 4 ugentlige morgentræninger, bestående af såvel træning på is sammen med spillere fra Eliteklasserne og spillere fra Team Danmark kraftcenter samt fysisk træning. Eleverne kommer til at arbejde intenst med at sætte sig personlige mål og planlægge sin træning, så de konstant udvikler sig.

I det øvrige daglige liv på Brøndby Idrætsefterskole, er der hver dag et naturligt fokus på kost, sundhed, fysisk- og mental træning samt ikke mindst personlig og social udvikling, hvilket giver de optimale forudsætninger for at udvikle den enkelte spillers potentiale maksimalt.

Eleverne på Brøndby Idrætsefterskole bliver desuden en del af Hvidovre Ishockey Klubs almindelige klubtræning og vil få mulighed for at træne og spille med U17, U20 og evt. 1. division (eller klubbens stærke damehold hvis pige) afhængig af spillernes niveau og engagement.

I planlægningen af træningen og det øvrige skoleliv, tages der i videst muligt omfang højde for klubkampe, landsholdssamlinger mv. Jo mere eleven præsterer i hverdagen, jo større muligheder får vedkommende!

Det er muligt at læse meget mere om ”Ishockeylinjen” på www.brondby-ie.dk

Repræsentanter fra Hvidovre Ishockey Klub vil naturligvis være til stede på Brøndby Idrætsefterskole på ”Efterskolernes Dag” 25. september 2016.

Spørgsmål til Brøndby Idrætsefterskole kan rettes til viceforstander Martin Lund på tlf. 60222059.

Spørgsmål til Hvidovre Ishockey Klub kan rettes til bestyrelsesmedlem Peter Thomsen på tlf. 22208314.

Skriv et svar