Sidste og afgørende kamp i 1. division

 

Fredag d. 4. april 2014 kl. 19:30 i Gentofte spilles femte og afgørende finalekamp i 1. division mellem Hvidovre Ishockey Klub og Gentofte Stars.

Det er tredje gang ud af tre mulige forsøg, at vi trækker en serie ud i femte og afgørende kamp i denne sæsons 1. divisions slutspil.

I kvartfinalen vandt vi hjemme over Vojens i den femte og afgørende kamp. I semifinalen vandt vi ude over Herning i den femte og afgørende kamp og efter fire indledende kampe i finale serien, afgøres mesterskabet nu på udebane mod Gentofte i kamp 5.

I finale serien har vi objektivt set spillet to ikke så gode kampe (kamp 2 og 3), en godkendt kamp (kamp 1) og en kanon kamp (kamp 4). Det har været nok til at fremtvinge en afgørende kamp 5, og særligt spillet i kamp 4 har givet tro på sejren.

Hjemmekampene har været et fantastisk tilløbsstykke, og det har været en fornøjelse at se, at interessen for og opbakningen til ishockey er stor i Hvidovre og i 1. division.

Vi opfordrer alle vores medlemmer til at give spillerne den bedst mulige opbakning til den afgørende kamp i Gentofte. Det bliver helt sikkert en intens kamp i en fyldt Gentofte skøjtehal.

Hep, Hep – Hvidovre.

Skriv et svar