Status fra bestyrelsen

Kære HvIK medlemmer

Vi håber forsat at I kan holde gejsten oppe og får trænet, – hver for sig og med afstand 🙂

En kort update på nogle af de emner som fylder meget i vores hverdag. Det tænkte vi ville være godt, i en tid hvor mange undres over, hvad der sker, og hvornår der kommer nyheder.

Trænerkabalen… Bestyrelsen mangler nogle detaljer og vi har en klar forventning om at kunne præsentere hele den nye stab i forbindelse med ”genåbningen” af vores aktiviteter.

Sommertræning... Bestyrelsen kommer med en udmelding og plan for sommertræning 2020 efter at regeringen har fremlagt “DK genåbning, fase 2 – den 10 maj” og når trænerkabalen er præsenteret.
Indtil da, opfordrer vi til at følge de anvisninger der bliver givet af det officielle Danmark. I kan træne med omtanke og gøre jer klar til vi for alvor kan komme i gang sammen.

Vi anbefaler ikke, at de respektive hold på egen hånd igangsætter holdaktiviteter, da vi som klub har ansvaret for at overholde corona-restriktioner.

Generalforsamling;
Grundet corona-restriktioner (forsamlingsforbud), kan vi, som tidligere udmeldt, pt. ikke afholde vores generalforsamling. Indtil vi må afholde denne, forsætter den nuværende bestyrelse med den almindelige drift. Så snart vi får tilladelse til et format, hvor vi på forsvarligvis kan afholde generalforsamlingen, melder vi ud.

Af samme årsag, kan info om kontingentbetalinger mm heller ikke gives.

Adgang til hallerne, materialerum mm…
Der er flere der har spurgt om vi /de kan få adgang til hallerne. Formanden er i dialog med kommunen, vi melder ud når vi ved mere.

Har I spørgsmål, ideer eller andet er I altid meget velkommen til at kontakte bestyrelsen.

Venlig hilsen
HvIKs Bestyrelse.