Pædofilpolitik
W1siziisijiwmjevmdqvmjivnncwdwfkdws0mv9dyxjsc2jlcmdfu3bvcnrfymfubmvylnbuzyjdxq?sha=27d4fec352fcf027
Pædofilipolitik for Hvidovre Ishockey Klub

Hvorfor beskæftige sig med dette emne: Politikken om pædofili indføres af to årsager. For det første af hensyn til foreningens børn og unge, så alle føler, det er trygt at sende børn og unge til ishockey i HvIK.


For det andet indføres det også af hensyn til HvIK’s trænere og ledere. Vi ønsker ikke på nogen måde at gøre dette for at mistænkeliggøre HvIK’s trænere og ledere.

Vi mener med dette initiativ at få offentliggjort, at vi i HvIK ikke vil tolerere pædofili. Forældre kan trygt sende deres børn til ishockey hos os. Forebyggelse og gode leveregler:


I HvIK er det obligatorisk at tjekke de personer, der har direkte kontakt med unge under 15 år, for evt. pædofilidomme. Det vil sige at der skal indhentes en såkaldt børneattest på alle trænere, og holdledere. Indhentning af børneattestoplysninger sker ved ansættelse/tiltrædelse, samt hvert år i forbindelse med sæsonstart. Oplysningerne indhentes efter skriftligt samtykke.


Nogle få, enkle leveregler for omgangen mellem klubbens ledere, trænere og medlemmer er en af de mest effektive måder at forebygge seksuelle overgreb på. Samtidig kan de dæmme op for adfærd, der virker krænkende, men ikke er strafbar.


I HvIK gælder følgende leveregler: 

 • I HvIK undgås seksuelt krænkende bemærkninger, og kun berøringer i tilknytning til idrætten er tilladt. Dvs. i forbindelse med instruktion, jubel, trøst og skadesbehandling. 

 • I HvIK går trænere og holdledere ikke i bad sammen med børnene. 

 • I HvIK inviterer trænere, holdledere, og materialefolk ikke børn med hjem privat, uden at forældrene er orienteret. 

 • I HvIK skal der altid være to voksne ledere med på klubbens ture, og ingen voksne sover i samme seng som børnene.


Hvis man har mistanke om et overgreb eller blot mener, at den almindelige adfærd i klubben bør diskuteres, kan man altid komme til klubbens ledelse.


Senest opdateret d. 28. oktober 2015

W1siziisijiwmjivmdivmtuvn3l4mhqzng1mzl9szxhob2nrzxlfd2fycmlvci5qcgcixv0?sha=f35e7a50fdb5a4d8