Klubnyheder
W1siziisijiwmjevmdqvmjivmmznymjvcjhwnf9ib2nvbmnlchrfymfubmvylmpwzyjdxq?sha=c321301391bdb212

VIGTIG - Covid-19 Information

23. november 2021, 08.47

Kære alle medlemmer og frivillige i og omkring Hvidovre Ishockeyklub.

Corona er desværre et stigende problem og vi oplever et stigende antal smittede i klubben – både blandt børn og voksne.
Udover det sundhedsmæssige aspekt ved Corona, er der også en masse logistiske udfordringer i at drive Hvidovre Ishockey klub under en epidemi. Derfor er det i høj grad i alles interesse, at undgå smitteudbrud – og da det nok ikke helt kan undgås, så vil vi forsøge at begrænse omfanget så meget som muligt.

Det er derfor vigtigt, at en spiller giver sin holdleder på de hold personen spiller på besked, hvis personen er smittet med COVID-19, således at vi kan agere hurtigt i klubben og få stoppet smitten og sørge for at personer omkring holdene tager deres forholdsregler så vores elskede sport kan fortsætte i hallen.

Holdledere SKAL give besked til bestyrelsen på mail covid19@hvik.dk således, at vi kan agere og indføre tiltag, som kan sikre klubbens fremtidige muligheder for at afvikle træninger og kampe. Vi har i bestyrelsen, besluttet at det fremadrettet er et krav, at følge testprotokollen i tilfælde af smitteudbrud/nærkontakt på et hold.

Det betyder at personer skal testes med kvik eller PCR test hurtigst muligt, efter de potentielt er udsat for smitte og først møder op til aktiviteter i klubben når man har en negativ test.
Derefter følger man anvisningerne med en efterfølgende PCR testes på 4. og 6. dagen efter nærkontakten.

Så længe personen er symptomfri fortsætter den normale træning i testperioden. Hvis man ikke ønsker at blive testet, skal man selvisoleres i 7 dage, og kan således ikke komme i Hvidovre Ishockey klub før perioden er gået og man er symptomfri.
Er man syg med symptomer der ligner Covid-19 skal man blive hjemme til man er rask og har en negativ test.

Ophold for forældre under træning kan ske på i vippen eller på tilskuerpladserne med god afstand, ingen ophold i spillergangen for forældre.

Man kan evt. skifte tøj hjemmefra. Vi ved godt, at det går udover det sociale, men det kan begrænse antallet af nærkontakter i klubben.

Mvh Bestyrelsen